Industrinatten Göteborg välkomnar elever i årskurs 8 och deras lärare till två tillfällen med många spännande saker på programmet.

Göteborg: 29 november + workshop (annat tillfälle som bokas senare)

Utdrag ur programmet:

 1. STUDIEBESÖK: Den 29 november får din klass komma på 2 studiebesök på teknikföretag i Göteborgsområdet med syfte att ge en positiv bild av dagens och framtidens företag inom branschen. Vi vill också ge en ökad förståelse för yrkesroller inom den tekniska sektorn. Dessa två studiebesök sker för dig och din klass antingen på förmiddagen eller på eftermiddagen den 29 november 2018.

  Ni kommer att bli hämtade och lämnade med buss på er skola. Önska i anmälan om ni vill ha era besök på fm eller em så försöker vi tillgodose er önskan så långt vi kan.

 2. WORKSHOP: Ni kommer också vid ett annat tillfälle att träffa gymnasieelever som studerar på tekniska utbildningar. Då kommer era elever få prova på olika typer av teknik i form av workshops (som en del av er teknikundervisning?). Gymnasieeleverna kommer också berätta om hur det är att läsa på teknikinriktat program.

  Dessa workshops arrangeras av 3 skolor,

  • Göteborgs Tekniska Gymnasium
  • SKF:s Tekniska Gymnasium,
  • Lindholmens Tekniska Gymnasium.

Dessa tre skolor är alla är en del av Teknikcollege Göteborgsregionen. Dessa teknikworkshops kommer att hållas i närtid till Industrinatten men inte samma dag. Datum och anmälningslänk till detta kommer inom kort efter din anmälan till Industrinatten.

Anmäl er här.