Företag:

Som medverkande företag kan man inspirera hundratals ungdomar att välja ett jobb inom industrin.

Industrinatten är ett tillfälle för er som industriföretag att visa upp er verksamhet och att möta framtida medarbetare. Här kan ni berätta om moderna tillverkningsjobb, lyfta fram bredden av yrkesroller och berätta om olika karriärvägar. Genom att delta i Industrinatten får ni också ett nytt strategiskt nätverk med andra deltagande företag.

Med gemensamma krafter lyfter vi frågan och ökar engagemanget på bred front – industri, skola, organisationer – alla krafter behövs! Industrinatten ger er även nya kontakter bland företag och organisationer, en ökad möjlighet att synas i media och goodwill i visat samhällsengagemang. Ett unikt tillfälle för er att verka i ett positivt sammanhang!

”Kul att ni lägger ner så mycket tid och arbete att få eleverna till industrin. Ert arbete är uppskattat hos oss på Separett. Vi har haft en prao här som tack vare Industrinatten hade varit här tidigare och kände sig därför lite bekant med oss redan från början. Det är den känslan vi vill ska fortsätta tills de kommer ut i arbetslivet.”

Emma Gavelli, Separett

”Industrinatten ger oss ett unikt tillfälle att visa upp vår verksamhet och de jobbmöjligheter som finns inom den tillverkande industrin.”

Karin Möller, HR chef Sundströms Safety