Industrinatten Sjuhärad

Välkommen till Industrinatten datum för 2018 kommer snart.

Häng med på Industrinatten i Sjuhärad 2018

Vad är Industrinatten?

Industrinatten Sjuhärad är en kraftsamling för att visa upp regionens industriföretag, och underlätta företagens framtida rekrytering. För ungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval är Industrinatten många gånger den första kontakten med en arbetsmarknad som idag inrymmer en fantastisk bredd av olika yrkesroller och branscher.
Ungdomarna får besöka arbetsplatser, prata med representanter från industrin och ställa frågor direkt till olika medarbetare – vad innebär det att arbeta här? vilken utbildning krävs? kan man få praktik hos er?
För företagen är Industrinatten ett tillfälle att ta udden av en förlegad bild av industrin som smutsig, bullrig, tung och monoton. Här kan man lyfta fram spännande produkter, ny teknik, schyssta arbetsmiljöer och, inte minst – visa på vägar till framtidsjobben. Ungdomarna är framtidens kompetenta medarbetare!

Så går det till

12.30-13.30
FÖRETAGSBESÖK 1

14.00 – 15.30
FÖRETAGSBESÖK 2

16.00- 18:00
KICKOUT

Här får eleverna chansen att besöka sitt första företag

Här får eleverna chansen att besöka sitt andra företag för kvällen. Besöket avslutas med fika där både företag och elever får chansen att ställa frågor till varandra.

Efter besöken samlas alla till en avrundande kick-out på Åhaga. Här samlas elever och företag för en avslutande mässa fylld med energi och spännande aktiviteter.

Deltagande företag 2017

Stort tack till alla företag och organisationer som medverkade under industrinatten 2017, vill du medverka 2018? Tveka inte att höra av dig.

Industrinatten samverkar med

Industrinatten 2017 sponsrades av

KONTAKTA OSS

VANLIGA FRÅGOR

Industrinatten
sarah.andren@iuc-sjuharad.se