Industrinatten Malmö/Lund-regionen

Tack för att ni var med och bidrog till en lyckad Industrinatt 2017!

Vi ses på Industrinatten 2018!

Det är årets BÄSTA möjlighet för dig som i framtiden vill ha ett spännande jobb!

Vad är Industrinatten?

Industrinatten i MalmöLundregionen är en kraftsamling för att visa upp våra industriföretag, och underlätta företagens framtida rekrytering. För ungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval är Industrinatten många gånger den första kontakten med en arbetsmarknad som idag har en fantastisk bredd av olika yrkesroller och branscher.
Ungdomarna får besöka arbetsplatser, prata med representanter från industrin och ställa frågor direkt till olika medarbetare – vad innebär det att arbeta här? vilken utbildning krävs? kan man få praktik hos er?
För företagen är Industrinatten ett tillfälle att visa den bredd av spännande framtidsjobb som industrin kan erbjuda. Här kan man lyfta fram nya produkter, avancerad teknik, schyssta arbetsmiljöer och, inte minst – visa på vägar till framtidsjobben. Ungdomarna är framtidens kompetenta medarbetare!
I år genomförs Industrinatten för första gången i både Lund och Malmö: I Lund den 10 oktober 2017 och i Malmö den 12 oktober 2017. Vi räknar med att totalt välkomna runt 1 800 besökare till Lund och Malmö under Industrinatten 2017.

Så går det till

Industrinatten i Lund den 10/10 på Medicon Village, Scheelevägen 2!
Industrinatten i Malmö den 12/10 på Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A!

13.00-16:00
MÄSSAN & KICKOFF

 

Möten, mässa, mat och underhållning ger en bra start! Här presenteras företagen och andra utställare som exempelvis gymnasieutbildningar, yrkesskolor och fackförbund.

15.00/16.00
BUSSTUR

 

Du lotsas ut till väntande bussar som smidigt kör ut till de företag du vill besöka. På bussen ger en guide information om företagen, praktisk information inför besöket och svarar på frågor.

15.30-19.00
BESÖK

 

Ute på företagen får du veta mer om vad företaget gör, vilka yrkeskategorier som finns där, vilken kompetens och vilka egenskaper som man uppskattar hos sina medarbetare, och vad man har för idéer för framtiden.

18.30
KICKOUT

 

Efter besöken samlas alla till en avrundande kick-out. Det bjuds på något att äta igen, och du kan slappna av lite till schysst musik och mer snack med alla som varit med.

Våra guldmedverkande företag

Här ser du alla våra deltagande företag:

Samverkanspartners

IUC Syd
Region Skåne
Swedbank
Unionen
Sparbanksstiftelsen Skåne
Teknik Collage
Handelskammaren
Teknikföretaget
Sveriges Ingenjörer
Arbetsförmedlingen

Foto från Industrinatten

Vi ses på Industrinatten 2018!

Det är årets BÄSTA möjlighet för dig som i framtiden vill ha ett spännande jobb!

KONTAKTA OSS

VANLIGA FRÅGOR