Industrinatten Göteborg

Välkommen till Industrinatten den 30 november 2017.

Häng med på Industrinatten 2017!

Det är årets BÄSTA möjlighet för dig som i framtiden vill ha ett spännande jobb!
30 november 2017 öppnar våra industriföretag sina dörrar för dig.

Anmälan är stängd för i år! Välkommen 2018!

Vad är Industrinatten?

Industrinatten Göteborg är en kraftsamling för att visa upp regionens industriföretag, och underlätta företagens framtida rekrytering. För ungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval är Industrinatten många gånger den första kontakten med en arbetsmarknad som idag inrymmer en fantastisk bredd av olika yrkesroller och branscher.

Ungdomarna får besöka arbetsplatser, prata med representanter från industrin och ställa frågor direkt till olika medarbetare – vad innebär det att arbeta här? vilken utbildning krävs? kan man få praktik hos er?

Här kan företagen lyfta fram spännande produkter, ny teknik, schyssta arbetsmiljöer och, inte minst – visa på vägar till framtidsjobben. Ungdomarna är framtidens kompetenta medarbetare!

I år startar vi med Göteborg; nästa år 2018 kör vi på tre ställen, Göteborg, Alingsås och Stenungsund!

Anmälan är stängd för 2017 – men håll utkik för 2018!

Så går det till

15.00
Samling vid Västsvenska Handelskammaren

16:00 – 19.00
Företagsbesök

19.15
Universeum & Smarta Fabriker!

Vi startar upp med Kick-Off med praktisk information om eftermiddagen, coolt uppträdande på scen och lite fika innan vi ger oss av ut till företagen.

Alla elever skjutsas ut till två företagsbesök i bussar som bokats av oss. På företaget får du en guidad tur och möjligheten att se industrin inifrån och ställa frågor till de som tar emot dig!

Avslutningen håller vi på Universeum där du kommer att få chansen att testa vår Smarta Fabrik! Har du t.ex testat VR-glasögon?
Flera företag är också på plats på Universeum – då får du möjlighet att mingla lite med dem, dina kompisar och vi bjuder dessutom på en kvällsmacka och dricka!

Företag/Utställare

Samverkanspartners

KONTAKTA OSS

VANLIGA FRÅGOR

Industrinatten
Helene Stensson
Processledare Teknikcollege Göteborgsregionen
031-335 5087