Industrinatten Helsingborg

Välkommen till Industrinatten Helsingborg den 24 oktober 2018 på Helsingborg Arena!

Det är årets BÄSTA möjlighet för dig som i framtiden vill ha ett spännande jobb inom framtidens industri.

Häng med på Industrinatten!

Vad är Industrinatten?

Industrinatten i Helsingborg är en kraftsamling för att visa upp våra industriföretag, och underlätta företagens framtida rekrytering. För ungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval är Industrinatten många gånger den första kontakten med en arbetsmarknad som idag har en fantastisk bredd av olika yrkesroller och branscher.
Ungdomarna får besöka arbetsplatser, prata med representanter från industrin och ställa frågor direkt till olika medarbetare – vad innebär det att arbeta här? vilken utbildning krävs? kan man få praktik hos er?
För företagen är Industrinatten ett tillfälle att visa den bredd av spännande framtidsjobb som industrin kan erbjuda. Här kan man lyfta fram nya produkter, avancerad teknik, schyssta arbetsmiljöer och, inte minst – visa på vägar till framtidsjobben. Ungdomarna är framtidens kompetenta medarbetare!
I år genomförs Industrinatten för första gången i Helsingborg den 24 oktober 2018.

Så går det till

Industrinatten i Helsingborg den 24 oktober 2018 på Helsingborg Arena.

13.00 – 16.00
MÄSSA & KICKOFF

15.00 – 16.00
BUSSTUR

15:30 – 19:00
BESÖK

18.00
ÅTERSAMLING

Möten, mässa, mat och underhållning ger en bra start! Här presenteras företagen och andra utställare som exempelvis gymnasieutbildningar, yrkesskolor och fackförbund.

Besökarna lotsas ut till väntande bussar som smidigt kör ut till de företag du vill besöka. På bussen ger en guide information om företagen, praktisk information inför besöket och svarar på frågor.

Ute på företagen får du veta mer om vad företaget gör, vilka yrkeskategorier som finns där, vilken kompetens och vilka egenskaper som man uppskattar hos sina medarbetare, och vad man har för idéer för framtiden.

Efter besöken samlas alla till en avrundande kick-out. Det bjuds på något att äta igen, och du kan slappna av lite till schysst musik och mer snack med alla som varit med.

Partners

Deltagande företag

Häng med på Industrinatten 2018

Det är årets BÄSTA möjlighet för dig som i framtiden vill ha ett spännande jobb!

KONTAKTA OSS

VANLIGA FRÅGOR