Deltagande företag 2018

Här ser du alla företag som deltar under Industrinatten. Vilka vill du helst besöka?

Våra guldmedverkande företag:

Axess Logistics

Axess Logistics är det enda billogistikföretag som kan erbjuda kunden en total logistiklösning för den skandinaviska marknaden.

Vi vet att våra kunder har olika behov och önskemål – därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar såsom verkstadstjänster, installation av extrautrustning, marknadsanpassningar samt transport till slutkund.

Läs mer

Trelleborgs Hamn AB

Trelleborgs Hamn AB är Skandinaviens största RoRo-hamn samt Sveriges näst största hamn avseende godston och fartygsanlöp. Under 2016 hanterade hamnen 11 miljoner ton gods och ca en miljon enheter fördelat på ca 680 000 lastbilar och trailers samt 360 000 personbilar. Trelleborgs Hamn AB som grundades 1861 och ägs av Trelleborgs kommun, svarar för drift, underhåll och investeringar i den helägda hamnanläggningen. Hamnen har ständig tillväxt, stabil ekonomi, nöjda kunder och medarbetare med miljön i fokus.

Läs mer

Våra silvermedverkande företag:

Bona

Bona är ett familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med huvudkontor i Malmö, dotterbolag i 18 länder och produktion i Malmö, Tyskland, USA och Kina. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 2 miljarder kronor.

Läs mer

Festo AB

Festo är ett av världens ledande företag inom automation baserad på pneumatiskt och elektriskt drivna rörelser.

Läs mer

Lunds Renhållningsverk

Lunds Renhållningsverk ansvarar på uppdrag av kommunfullmäktige för avfallshanteringen i Lunds kommun.

Läs mer

Repligen

Inspiring advances in Bioprocessing

Repligen levererar produkter till modern läkemedelstillverkning i kampen mot cancer och andra svåra sjukdomar. Vårt huvudkontor finns utanför Boston i  USA och i Sverige finns vi i S:t Larsparken i Lund.

Läs mer

TePe Munhygienprodukter

Hela tänder – hela livet! Med våra funktionella kvalitetsprodukter vill vi på TePe göra god munhälsa möjlig för alla.

Läs mer

Våra bronsmedverkande företag:

Skoparp/Eslövs Mekaniska

EMEK fungerar som leverantör till mekanisk industri med specialitet på skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner (både svarvning och fräsning) i material som rostfritt, aluminium, plast, mässing och stål. Produkterna utgörs av frästa och svarvade detaljer med särskilda krav på kvalitet, precision och leveranssäkerhet. Till en rad kunder tar vi även hand om montering samt olika typer av ytbehandling (försilvring, galvanisering, målning etc) – allt för att våra kunder skall få en så komplett produkt som möjligt.

Läs mer

Protega

För tjugonio år sedan, närmare bestämt 1988, startades familjeföretaget Protega, ett företag som bygger på idén att tillverka produkter som inte bara kunde förebygga brand utan som också kunde reducera skador om och när olyckan var framme. Vi gjorde det så bra att vi idag är ledande tillverkare av vattenbaserade brandskyddsfärger i Sverige.

Läs mer

Sydmeko

Sydmeko Industri AB är ett familjeföretag med anor från 1936. Vi är specialiserade på konstruktion, produktion och försäljning av egenutvecklade produkter inom två affärs-områden:

  • Armstödssystem för bilstolar (Comfort Armrest System)
  • Exponeringssystem för banderoller och skyltar (StandOut Banner Display System)
Läs mer

Industrinatten arrangeras av:

IUC Syd
Region Skåne

KONTAKTA OSS

Industrinatten
industrinatten@iucsyd.se
Christine Harde 0733-50 30 11