Deltagande företag

Här ser du alla företag som deltar under Industrinatten. Vilka vill du helst besöka?

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Försäljnings AB är ett helägt dotterbolag i Daimler-koncernen. Vi har försäljning och service av Mercedes-Benz (både person-, transport-, och lastbilar) samt smart. Vi är en fullserviceanläggning, vilket innebär att du kan få hjälp med allt från produktval till finansiering och service på person-, transportbilar samt tunga lastbilar. Vi har även egen plåt- & lackverkstad. Vårt motto är att ge dig som kund den bästa tänkbara helhetslösningen för ditt bilägande, samt ge dig det bemötande och den service som du kan förvänta dig med tanke på de kvalitetsprodukter vi marknadsför.

Läs mer

Wayne

Wayne i Malmö är en av fyra globala enheter som utvecklar och tillverkar bensinpumpar, styrsystem och betalterminalar med Europa, Mellan Östern och Afrika som primära marknader.

Läs mer

Bona

Bona är ett familjeägt företag grundat 1919. Vi har huvudkontor i Malmö och dotterbolag och återförsäljare i över 70 länder världen över. Vår mission är att ta fram det bästa i varje trägolv. Vi utvecklar produkter för installation, underhåll och renovering av trägolv.

Läs mer

Nolato

Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE.

Läs mer

VA SYD

VA SYD levererar friskt dricksvatten, hanterar dagvatten, renar avloppsvatten och tar hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt.

Läs mer

TePe Munhygienprodukter

Hela tänder – hela livet! Med våra funktionella kvalitetsprodukter vill vi på TePe göra god munhälsa möjlig för alla.

Läs mer

EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Läs mer

Saab Kockums

Endast några få företag i världen klarar av att bygga komplexa system som stridsflygplan och ubåtar. Saab är ett av dem. Det är möjligt genom att vi gör saker och ting lite annorlunda. Går före. Tänker i nya banor. Och flyttar gränser för vad som är tekniskt och mänskligt möjligt – på land, till sjöss och i luften.

Läs mer

Holmbergs

Holmbergs är Malmös största tryckeri med mer än 100 års erfarenhet.

Läs mer

Enics

Enics är ett av världens största EMS företag (Electronic Manufacturing Services) inom segmenten industri- och medicinelektronik. Enics har idag 3200 anställda i åtta fabriker med huvudkontor i Schweiz.

Läs mer

Baxter

Baxter har varit ledande inom många behandlingsområden sedan företaget grundades 1931. Idag är vi ett globalt, mångsidigt medicinskt företag som utvecklar specialiserade behandlingsmetoder och läkemedel som räddar och förbättrar liv.

Läs mer

WiMix Automation

Vi är ett företag med unik kompetens inom automation. Med erfarenhet från flera tusen projekt, stora som små, kan vi med gott mod sticka ut hakan och påstå att vi erbjuder exceptionellt bra lösningar på automation till industrin.

Läs mer

Poly Peptide Group

Polypeptide Group tillverkar mer än en tredjedel av världens godkända peptidbaserade läkemedelssubstanser. Med anläggningar i hela världen försäkrar vi hög kvalité och löpande produktion till våra kunder.

Läs mer

Sydmeko

Sydmeko Industri AB är ett familjeföretag med anor från 1936 som är specialiserade på konstruktion, produktion och försäljning av egenutvecklade produkter inom två affärsområden, armstödssystem för bilstolar (Comfort Armrest System) och exponeringssystem för banderoller och skyltar (StandOut Banner Display System).

Läs mer

Granuldisk

GRANULDISK grundades 1987 och är idag marknadsledande inom kommersiella grovdiskmaskiner med Granuler. GRANULDISK grovdiskmaskiner bygger på en svensk innovation och har funnits på den internationella marknaden i över 25 år.

Läs mer

Uniti Sweden AB

På Uniti Sweden AB utvecklar vi framtiden av persontransport i stadsmiljö; en högteknologisk elektrisk stadsbil designad för att möta de snabbt växande behoven av hållbara elektriska bilar.

Läs mer

Vattenhallen

Vattenhallen är ett science center med stark anknytning till Lunds universitet. Lunds Tekniska Högskola LTH samverkar med Naturvetenskapliga fakulteten i verksamheten och inrymt i Vattenhallens lokaler finns idag Lunds planetarium.

Läs mer

Cavotec

 

Cavotec Connectors develops and manufactures heavy duty industrial power connectors, power units and automatic plug-in systems for applications worldwide. Technologies that help customers improve safety, reduce environmental impact and operate more efficiently.
Please find more info about us at Youtube https://www.youtube.com/watch?v=dy4j0UwGa-0)

 

Hemsida: http://www.cavotec.com/

Industrinatten arrangeras av:

IUC Syd
Region Skåne
Malmö Stad

Samverkanspartners

Swedbank
Sparbanksstiftelsen Skåne
Unionen
Lunds Kommun
Svenskt näringsliv
Länsstyrelsen Skåne
LO
Trelleborgs kommun
Kopparbergs
Gs Facket
Sveriges Ingenjörer
Bjäre Chips

Med stöd av

Teknik Collage
Handelskammaren
Arbetsförmedlingen
Teknikföretaget

KONTAKTA OSS

 

Industrinatten
industrinatten@iucsyd.se
Pia Holmberg 0727-39 12 52